Børnefødselsdag tips

22 låtar om kärleken till ett barn!

Partyspiele

Wij zijn goed in feestvieren

Här hittar du vår spellista på spotify med utvalda låtar om föräldrars kärlek till sina bebisar och barn. En underbar spellista i väntans tider och när du njuter av din lilla bebis där hemma. Spellistan funkar också utmärkt till en babyshower och kan ge inspiration till sånger som passar på dopet. Vi har samlat 22 låtar - allt från Stevie Wonder, Abba och Evert Taube till Usher, Kent och Madonna.

Lyssna och njut!

 

Alla Grapevines spellistor till alla frågesporter och festlekar och musikquiz finns här.

Barnkalastips och lekar
100-TALS FÄRDIGA FESTLEKAR FÖR BARN & VUXNA!


Vet du att du kan köpa en färdig festlek för att förgylla nästan alla tillfällen? En kul temaskattjakt till barnkalaset, ett quiz till grillfesten, ett kul mobilevent till ungdomarna eller en festlek till Halloweenfesten. Allt färdigt, beställ och skriv ut!

FESTLEKAR TILL BARNKALAS & FEST>>
Färdig festlek!
MUSIKQUIZ TILL BABYSHOWER OCH DOPFEST


Ett kul baby-barn musikquiz som passar perfekt till babyshower, dopfest, namngivning eller kanske 1-års kalas. Quizet är uppbyggt kring 22 låter som artister skrivit till sina barn eller som handlar om kärleken till ett barn och kul och fyndiga följdfrågor som på olika sätt handlar om barn och föräldraskap.

MUSIKQUIZ TILL BABYSHOWER OCH DOPFEST>>
Färdig festlek!
TIPSPROMENAD TILL DOP OCH NAMNGIVNINGEn rolig tipspromenad med tema namn som passar utmärkt till dop eller namngivning. Tipspromenaden är flexibelt uppbyggd så att du gör den personlig för din bebis - i den omfattning du vill och har tid.

TIPSPROMENAD TILL DOP OCH NAMNGIVNING>>

Alla våra musikquiz och andra quiz och frågesporter hittar du här>>