BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma Mors dag present
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

Sidor med presenttips:
Det kan vara jättesvårt att hitta på en rolig present till mor- och farföräldrar. Ta en titt på sidorna nedan och få bra presenttips!

Presenttillfarmor
Vill du ha tips på en bra present till farmor? Titta här!

Presenttillfarfar
Här finns många presenttips till farfar!

Presentmormor
Här hittar du tips på presenter till mormor som redan har allt!

Presenttillmorfar
Massvis med presenttips till morfar!

70årspresent
Känner du någon som fyller 70 år och har du ingen aning om vad du ska köpa? Här hittar du tips på bra och roliga 70-års presenter!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Skicka present? Skicka Bebisboken!

Googlar du efter en bra present att skicka direkt till nyblivna föräldrar? Då har du kommit rätt.

Här hittar du en present som varar längre än blommor, nallar och choklad.

På Bebisboken.se kan föräldrar skriva ner och föreviga sin bebis första levnadsår. Man skriver bebisens dagbok och bevarar oförglömliga händelser på papper med hjälp av inspirerande frågor och rolig fakta. Man kan också lägga upp en mängd bilder efter ditt val. Ge bort en present som kommer väl till nytta för både barn och föräldrar. Skicka en presentask från bebisboken så att mottagaren kan skapa boken om bebisens första år och låt de närmaste ta del av den. Vi har förberett med mallar, inspiration och fin grafik, du gör boken till din bebis med egna texter och bilder!

Bebisboken går att beställa i en fin presentbox i handgjort papper med informationsfolder och värdebevis som gör att mottagarens kan skapa ett komplett konto på www.bebisboken.se för endast 199 kr.

Ditt sökande efter den bästa presenten är över! Du kan beställa bebisboken till dig själv eller skicka present till någon som nyligen har fått eller väntar barn. Beställ direkt i formuläret nedan:

Med Bebisboken.se gör du bebisens finaste babybok! Man gör boken enkelt på bebisboken.se genom att fylla i roliga temasidor om barnets utveckling, skriva ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och ladda upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet men också när man själv väljer att boken är klar - en "riktig" utskriven babybok i fint format. Man väljer själv bland ca 100 sidor vilka sidor man vill ha med i sin babybok och hur omfattande boken ska bli. Med ett eget val får babyboken inga tomma eller halvfärdiga sidor. När babyboken är klar väljer man om man själv vill skriva ut den elelr om man vill beställa utsrift och professionell inbindning till förmånliga priser. Oavsett hur man gör skrivs sidorna ut i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett format som består och som varar till dess bebisen vill läsa sin alldeles egna babybok! Vill man ge bort Bebisboken som present finns den som en fin presentask med värdebevis för att skapa ett komplett konto på Bebisboken.se

Hur lyckas man skapa det roligaste barnkalaset? Grapevine vet hur man gör roliga barnkalas.

skicka present

 

 

piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>
Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>

Ge bort livets roligaste projekt!

65 års present den bästa
Beställ Tillminabarnbarns presentask här>>