BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Skattjakt: Spökmysteriet
PERFEKT I HÖSTMÖRKRET!
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till kalas och så klart till Halloweenfesten! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
 

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

Presenttips till mor- och farföräldrar:
Presenttillmormor.se
Här får du tips på present till mormor

Presenttillmorfar.se
Här hittar du morfars present

Presenttillfarmor.se
Här hittar du många bra presenttips till farmor!
70årspresent.se
Massor av bra tips på 70-års present

Presenttillfarfar.se
Här finns tips på present till farfar

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Present till nyfödd

Letar du efter en fin och unik present att ge bort till en nyfödd bebis eller nyblivna föräldrar. Då har du hittat rätt Bebisboken är en mycket uppskattat present till nyfödd. Visst är det svårt att veta vad man ska ge till den nyfödda. Blir det en speldosa, en babyfilt eller en några klädesplagg. Med en present ask från bebisboken.se är du dock säker på att blir den väl mottagen present till nyfödd. Beställer du en vardag innan kl 15.00 så har du presenten sannolikt dagen efter. Snabb leverans är ju viktigt när man köper en present till nyfödd. Namntavla är en poplär present.

Present till nyfödd - tips & idéer:

 

När det är dags att välja en present till den nyfödda bebisen så är behöver man inte bara en present utan gärna ett grattis kort också. Sedan är det även på sin plats att skriva en hälsning, vers eller dikt till den nyfödda. Läs mer om gratulationer till nyfödd här.

Ofta räcker det dock med att skriva något åt det här hållet.

Välkommen
Välkommen till världen
Välkommen till släkten
Grattis till babyn
Grattis till bebisen
Grattis till tillökningen
Grattis till er lilla sötnos
Grattis till den underbara babyn

Här är en lista på populära presenter till nyfödda.
Babyfilt
Speldosor
Nummerskylt med namn till barnvagnen
En lite gullig mössa
Ett par mini fotbollskskor
En namngiven stjärna
En bok om mitt första år
Barnböcker för mamma och pappa att läsa
En nattlampa
En sparkdräkt
En suttefilt
En liten nalle
Ett lakan och örngott med namnet inbroderat

Med Bebisboken.se gör du bebisens finaste babybok! Man gör boken enkelt på bebisboken.se genom att fylla i roliga temasidor om barnets utveckling, skriva ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och ladda upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet men också när man själv väljer att boken är klar - en "riktig" utskriven babybok i fint format. Man väljer själv bland ca 100 sidor vilka sidor man vill ha med i sin babybok och hur omfattande boken ska bli. Med ett eget val får babyboken inga tomma eller halvfärdiga sidor. När babyboken är klar väljer man om man själv vill skriva ut den elelr om man vill beställa utsrift och professionell inbindning till förmånliga priser. Oavsett hur man gör skrivs sidorna ut i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett format som består och som varar till dess bebisen vill läsa sin alldeles egna babybok! Vill man ge bort Bebisboken som present finns den som en fin presentask med värdebevis för att skapa ett komplett konto på Bebisboken.se
Nyhet! Skicka SMS-presentkort från Bebisboken för att gratulera bebisen och de nyblivna föräldrarna.
present till nyfödd

Halloween utklädnad

Vill du gå på Halloweenfest så kräver det oftas en halloween utklädnad. Med lite ansiktsmålning och gamla kläder kan du säkert ordna till en förskräcklig halloween utklädnad. Hinner du inte får du köpa en färdig Halloween utklädnad. Läs mer om halloween och lekar till halloweenfesten hos grapevine halloween kostymer.
Inte bara utklädnad är roligt till Halloween utan även smink och ansiktsmålning kan göra en stor skillnad på halloweenfesten. Har man inte klätt ut sig så mycket får man sminka desto mer och vise verse. Har man klätt ut sig ordentligt behöver man inte så mycke make-up till Halloween.

 


piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>

Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>

Mer om skattjakt på svenska
Skattejakt i barnehagen (norsk)
Schnitzeljagd und Schatzsuche
Aarteenetsinnät

 

Powered by Olark