skicka present

BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Skattjakt: Spökmysteriet
PERFEKT I HÖSTMÖRKRET!
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till kalas och så klart till Halloweenfesten! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år

 


Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Present till nyfödd - tips och förslag

Googlar du efter present till nyfödd? Då ha du kommit rätt. Bebisboken.se har en komplett presentlösning för nyfödd bebis. När du beställer en presentask från Bebisboken så får du även med ett kort till den nyfödda bebisen. Vill du även lägga till en dikt på kortet så är det bara att skriva ner det när du beställer. Tips på dikter till nyfödd hittar du nedan. Många av våra kunde skickar presenten direkt till de nyblivna föräldrarna

Två bra dikter till nyfödd

En riktigt fin dikt till nyfödda
Dikt till nyfödd dotter

Dikt till nyfödd pojke

33 dikter och verser om barn och nyfödda

19 dikter som passar till dop och dopkort


Vad ger man annars till en nyfödd baby? Vanligt är att man skickar blommor - kanske framför allt till mamman. Tänk bara på att blommor numera oftast inte får skickas till BB eller patienthotell pga allergirisken. Annars är det vanlig att man ger bort kläder, naturligtvis. Tänk på att då kanske köpa några storlekar större. De allra minsta kläderna används så väldigt kort tid och i början behövs kanske inte heller så mycket då familjen och den lilla nyfödda kanske håller sig mycket hemma. En riktigt bra present till nyfödd är kanske något som varar ännu längre, tex en minnessak. Bebisboken som present till nyfödd är ett riktigt bra alternativ - ett kul och kreativt projekt för föräldrarna och ett minne att bevara både för föräldrar och barn. Många barn brukar tycka att det är otroligt fascinerande att läsa om sig själv och hur det var att vara bebis och nyfödd då de blir några år gamla. När bebisen sedan växer upp och själv blir föräldrer är det också roligt att läsa i sin Bebisbok! Fler presenttips Fler tips om presenter till nyfödda bebisar hittar du på denna sajten present till nyfödd


Kommer du ihåg vad du fick för presenter när du var nyfödd?

Om du gör det så beror det nog på att dina föräldrar skrev ner det i en bok om ditt första år... Kanske fick du en silversked i doppresent, men vad fick du som present när du var nyfödd? Skriver föräldrarna en Bebisbok finns minnet av din present kvar!
Visste du att det nu blivit populärt att gratulera de nyblivna föräldrarna direkt efter förlossningen med ett så kallat SMS presentkort. Bättre än blommor då många sjukus inte tillåter blommor av allergiskäl. Vill du veta mer om hur du kan ge bort Bebisboken som ett SMS-presentkort läs mer här.

Allhelgona & Halloween


Allhelgona helgen är egentligen två helgdagar. Alla helgons dag som är en rörlig heldag och firas på lördagen som infaller mellan 31 oktober och 6 november. Allhelgonadagen innfaller alltid den 1 november men är inte längre en helgdag.

Allhelgona är ett utmärkt tillfälle att bjuda in till Halloween fest läs mer om allhelgona och Halloween här hos grapevine.nu Det finns mycket roligt att göra inför Halloween. Det ska inhandlas pumpor och det ska både göras pumpa lyktor och då kan man ju passa på att rosta pumpakärnor. Under Halloween finns många tävlingar som går ut på att göra den läskigaste pumpan. Se på instagram och pinterest för roliga och läskiga pumpabilder.
Här hittar du läskiga tips inför Halloween med eller utan fest. Gott om pyssel och utsmyckningar om du vill ha ett hem med halloween känsla. Halloween tips för Halloween 2016
 


piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>
Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>

Mer om skattjakt på svenska
Skattejakt i barnehagen (norsk)
Schnitzeljagd und Schatzsuche
Aarteenetsinnät

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>

 

skattjakt för barn
Skattjakt för barn
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barn på bara några minuter! Perfekt till barnkalaset, födelsedagen eller i jakten på påskägget!
Skattjakt för barn
tipsrunda för barn
Tipsrunda för barn
Detta är en tipsrunda med barnens mest älskade barnboksfigurer. En tipsrunda är den perfekta aktiviteten på barnkalaset. Frågorna passar för barn som är 3-4 år.
Tipsrunda för barn ladda ner
Tipspromenad barnkalas
Den perfekta, lärorika aktiviteten för ett barnkalas är en tipspromenad. Denna tipspromenad har 20 frågor om barnens mest älskade barnboksfigurer. Frågorna är anpassade för barn 4-6 år.
Tipspromenad för barn

 

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present