Välj typ av konto och beställ aktiveringskod

Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
 

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Lekar till kalas och barnkalas
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Barnkalastips
Festlekar vuxna
 

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

 
 

Andra gör-det-själv böcker:
 
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
 
 

© www.bebisboken.se |

Present till nybliven mamma

Behöver du snabbt en bra present till en nybliven mamma eller nyfödd bebis? Varför inte ge dem bebisboken i present? En fin gåvoask i handgjort papper från Nepal.

I asken finns ett värdebevis och en informationsfolder så man kan skapa en bok om sin bebis eller nyfödda barn på internet. Efter några sidor kan man bjuda in utvalda i släkten som kan läsa om framstegen. På www.bebisboken.se finns mallar med frågor och inspiration om vad man kan berätta om sitt barns första år. När man är klar så kan man antingen skriva ut sidorna själv hemma och sätta in dem i en pärm eller så kan man få den inbunden för en mindre kostnad. (från 169 kr per exemplar). Det finns många fördelar med att göra sin bok på internet. Ofta har man bilderna digitalt och då är det bara att ladda upp dem och beskära dem online, istället för att framkalla och ta fram saxen. Sedan är det praktiskt att kunna bjuda in farmor och mormor som läsare medan boken arbetas fram. Att man sedan kan välja att skriva ut själv eller få den inbunden är ju också väldigt praktiskt.

Vill du beställa en bebisbok till dig själv eller ge bort den i present
går det bra att använda formuläret nedan. Visste du att man också kan skicka ett presentkort via SMS. Perfekt om man vill gratulera de nyblivna föräldrarna när de är på patienthotellet och inte får ta emot blommor etc av allergiskäl. Här kan du läsa mer om hur du skickar en SMS present från Bebisboken

Present till nyfödd - tips & idéer:

Andra populära presenter till nyfödda är:

Babyfilt

Speldosor

Nummerskylt med namn till barnvagnen

En lite gullig mössa

Ett par mini fotbollskskor

En namngiven stjärna

En bok om mitt första år

Barnböcker för mamma och pappa att läsa

En nattlampa

En sparkdräkt

En suttefilt

En liten nalle

Ett lakan och örngott med namnet inbroderat

Med Bebisboken.se gör du bebisens finaste babybok! Man gör boken enkelt på bebisboken.se genom att fylla i roliga temasidor om barnets utveckling, skriva ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och ladda upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet men också när man själv väljer att boken är klar - en "riktig" utskriven babybok i fint format. Man väljer själv bland ca 100 sidor vilka sidor man vill ha med i sin babybok och hur omfattande boken ska bli. Med ett eget val får babyboken inga tomma eller halvfärdiga sidor. När babyboken är klar väljer man om man själv vill skriva ut den elelr om man vill beställa utsrift och professionell inbindning till förmånliga priser. Oavsett hur man gör skrivs sidorna ut i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett format som består och som varar till dess bebisen vill läsa sin alldeles egna babybok! Vill man ge bort Bebisboken som present finns den som en fin presentask med värdebevis för att skapa ett komplett konto på Bebisboken.se
present till nybliven mamma

inbjudningskort gratis i app
Det finns inbjudningkort för nästan varje tillfälle, från barnkalas till mordmiddag och födelsedagsfest!