presenter

LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>
SKAPA NYTT KONTO>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>
Ge oss +1 på google:

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Om Bebisboken:
Vanliga frågor
Om Bebisboken
Bebisboken på twitter

Läs mer om bebisens utveckling under det första året:
1 månad
2 månader
3 månader
4 månader
5 månader
6 månader
7 månader
8 månader
9 månader
10 månader
11 månader
12 månader

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter

Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

Presenttips till mor- och farföräldrar:
Presenttillmormor.se
Här får du tips på present till mormor

Presenttillmorfar.se
Här hittar du morfars present

Presenttillfarmor.se
Här hittar du många bra presenttips till farmor!
70årspresent.se
Massor av bra tips på 70-års present

Presenttillfarfar.se
Här finns tips på present till farfar

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB
Våra partners:

Länktips
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB


Presenter som är mycket uppskattade

Dags att hitta en fin present till dopet, nyblivna föräldrar, till ett bröllop eller en present till någon av de äldsta i släkten.

Här nedan hittar du annorlunda och uppskattade presenter för lite olika tillfällen i livets olika skeden. Bebisboken är en bra present till nyfödda eller som doppresent. Bröllopsboken är perfekt som annorlunda bröllops present . Vidare har vi en populär present till de över 60 år som får möjligheten att skriva en bok om sitt liv som present hos tillminabarnbarn.se. Har du någon i din närhet som har rest mycket så är kanske ett presentkort från Allaminaresor en god idé. Me presentkortet kan man enkelt göra en bok av sina 10 utvalda resor eller av en riktigt lång resa.

Alla present du hittar på den här sidan finns en extra service där man kan skicka presenten direkt till mottagare. Dessutom kan man skicka med en kort hälsning som vi skriver ut innan vi skickar presenten.

 
annorlunda presenter

Present till någon som väntar eller just fått bebis! Bebisboken

Bebisboken.se levereras i en exklusiv present ask med information om produkten och ett värdebevis med kod som gör att mottagaren kan lägga upp sitt konto och skapa sin bok om bebisens första år.! Du kan skicka presenten direkt till mottagaren men den hälsning.

Beställ Bebisbokens present ask här>>
Visste du att Bebisboken också finns på andra språk? Du kan skicka en present till någon som vill få Bebisboken på norska, danska, finska eller engelska!
Bebisboken på andra språk som också går att skicka som present.

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
present på annat språk
present pensionär

Present: SKRIV BOKEN OM DITT LIV!


Vill du ge bort en rolig tidsresa? Vill du skapa en minnesskatt för barn och barnbarn att bevara?

Med TILLMINABARNBARN.SE kan du på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om ditt liv! På TILLMINABARNBARN.SE finns mallar som du fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - du gör boken till din med texter och bilder.

TILLMINABARNBARN.SE innehåller 119 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur du kommer ihåg stora världshändelser. När boken är klar skriver du själv ut den med en enkel knapptryckning i fint bokformat eller använder dig av vår förmånliga utskrifts- och inbindningstjänst.
 
Present till den som går i pension eller fyller jämt!
Ge bort omtanke, intresse och ett kul och kreativt projekt! Beställ en exklusiv present som innehåller information om produkten och ett värdebevis med kod för att skapa ett Tillminabarnbarn-konto!

Beställ Tillminabarnbarns present ask här>>

Present till resvana Alla mina resor - Bevara fantastiska reseminnen!

Vi som älskar att resa kommer hem med underbara minnen, berättelser om äventyr och spännande möten, massvis med bilder och kanske även dagboksanteckningar.

Med allaminaresor.se kan du enkelt göra en riktig bok för att bevara alla dina reseminnen! allaminaresor.se är inte en fotobok, utan ett verktyg för att berätta om dina resor i både text och bild. I allaminaresor finns plats för att berätta utförligt om upp till 10 resor. Eller för en långresa kan du använda hela boken till en resa. Du har upp till 180 sidor att fylla med reseminnen! Du laddar enkelt upp och beskär dina digitala bilder. Du väljer också själv fin grafik och roliga faktarutor om ditt resmål. allaminaresor.se skapar fina boksidor med din text och bild. Slutprodukten blir en riktig bok! Du kan välja att själv skriva ut den eller att använda dig av vår utskrifts- och inbindningstjänst.

Med allaminaresor.se samlar du alla dina reseminnen på ett ställe, i en bok du kan sätta i bokhyllan och bläddra i gång på gång när du blir ressugen. Det blir också ett uppslagsverk över dina resor, när du vill tipsa andra om det du varit med om. Din resedagbok blir ett minne att bevara!

Har du rest mycket med en vän eller partner? Gör en bok om era resor och ge bort - ett ett fantastiskt sätt att återuppleva alla gemensamma minnen!
present resvana

 

 

ge bort presentkort

allaminaresor.se - den perfekta presenten för globetrottern!

Ge bort ett presentkort på ett komplett konto på allaminaresor.se till den som älskar att resa. En annorlunda och uppskattad present. Ge bort ett kul projekt och möjligheten att återuppleva alla underbara stunder på resande fot. Presentkortet har en kod som gör att mottagaren kan lägga upp sitt konto och skapa sin bok utan kostnad! Du kan skicka presentkortet direkt till mottagaren!

BESTÄLL PRESENTKORT PÅ allaminaresor.se HÄR>>
skicka present

Bröllopsboken


Din bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Och bröllopet i sig kanske ett av de roligaste evenemangen du kommer att planera i ditt liv. Gör en komplett minnesbok från ditt bröllop - ett underbart minne att bevara!

I Bröllopsboken finns över 90 sidor om allt från hur ni träffades till planeringen av bröllopet och sedan vigseln, festen och bröllopsresan. Vi har gjort ramarna och ger dig massvis med inspiration, du gör boken till din genom att berätta om din stora dag och ladda upp massvis med bilder. Du kan också lägga in inbjudningskort, meny, bröllopsannons och annat.

Du väljer vilka sidor du vill använda i din bok, de som inte passar in hos dig väljer du bort. Din bröllopsbok blir en fin sajt som du kan bjuda in dina närmaste att läsa på nätet. När boken är klar kan du med en enkel knapptryckning skriva ut den med fin grafik i bokformat eller använda dig av vår förmånliga utskrifts- och inbindningstjänst för att få en färdig inbunden bok!


Present till bröllopet

Är du bjuden på bröllop! Vad är väl en bättre bröllopspresent än en egen Bröllopsbok till brudparet där de får skapa en minnesskatt att bevara. Bröllopsbokens vackra presentbox i handgjort papper innehåller ett värdebevis som ger ett komplett konto hos Bröllopsboken + ett presentkort på utskrift och inbindning av ett ex av den färdiga boken (upp till 50 sidor). Pris: 549 kr.
Beställ Bröllopsbokens present ask inkl konto + inbunden bok här>>
bröllops present

 

 
present till en tonåring Present för den skrivsugna!
Som present levereras Mitt År i en exklusiv presentbox med information om produkten och ett värdebevis med kod som gör att mottagaren kan lägga upp sitt konto och skapa sin bok!

Beställ presentbox här>>
 
Bebis