Kalaslekar för barnkalas
Riktigt bra tips på roliga lekar till kalaset hittar du hos Kalaslekar
Festtips
Festtips och ideer på mat och lekar samt dekorationer till alla slags fester hittar du hos firafest.se

Partyspiele

Børnefødselsdag tips

PartyGames

Wij zijn goed in feestvieren
 

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

 

 


Andra gör-det-själv böcker:
 

För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
 
 

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Presentboken om mig

En minnesbok som berättar historien om bebisens utveckling och föräldrarnas upplevelse att bli just föräldrar är en minnesskatt för både barn, föräldrar och kanske andra som star bebisen nära, nu och i framtiden. Det är en perfekt present till den som väntar eller just fått bebis!

En minnesbok till bebisen är en perfekt present till den som väntar barn eller som nyss blivit förälder. Det är en present som varar långt efter det att barnet växt ur kläderna eller leksakerna blivit bortglömda och utbytta mot andra. När man ger bort en minnesbok till bebisen och föräldrarna ger man bort möjligheten att bevara fantastiska minnen!

När man väljer en "presentbok om mig" är det vikting att man tänker på vem som ska få den och hur den familjen ser ut:
Att tänka på när man ska välja "presentboken om mig":
- Familjetyp. Kolla att boken du väljer har sidor som passar familjen som ska få den, tex att den passar en ensamstående mor, för tvillingar, för ett adopterat barn eller för en regnbågsfamilj.
- Kön. Många bebisböcker har en utformning som passar antingen flicka eller pojke.
- Omfattning och innehåll. Omfattning och innehåll kan variera kraftigt mellan olika böcker. Vad tror du att den blivande författaren vill skriva om och hur mycket vill han / hon skriva?
- Utformning. Välj en stil som du tror föräldrarna uppskattar.

Presentboken om mig: Bebisboken.se

Med Bebisboken.se gör du bebisens finaste minnesbok! Man gör boken enkelt på bebisboken.se genom att fylla i roliga temasidor om barnets utveckling, skriva ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och ladda upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet men också när man själv väljer att boken är klar - en "riktig" utskriven bok i fint format. Med ett eget val får "boken om mig" inga tomma eller halvfärdiga sidor. När boken är klar väljer man om man själv vill skriva ut den eller om man vill beställa utsrift och professionell inbindning till förmånliga priser. Oavsett hur man gör skrivs sidorna ut i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett format som består och som varar till dess bebisen vill läsa sin alldeles egna "presentboken om mig"!

Vill man ge bort Bebisboken som present finns den som en fin presentask med värdebevis för att skapa ett komplett konto på Bebisboken.se

Boken om mig
presentboken om mig

inbjudningskort gratis i app
Det finns inbjudningkort för nästan varje tillfälle, från barnkalas till mordmiddag och födelsedagsfest!

 

 

Powered by Olark