BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Presentboken om mig

En minnesbok som berättar historien om bebisens utveckling och föräldrarnas upplevelse att bli just föräldrar är en minnesskatt för både barn, föräldrar och kanske andra som star bebisen nära, nu och i framtiden. Det är en perfekt present till den som väntar eller just fått bebis!

En minnesbok till bebisen är en perfekt present till den som väntar barn eller som nyss blivit förälder. Det är en present som varar långt efter det att barnet växt ur kläderna eller leksakerna blivit bortglömda och utbytta mot andra. När man ger bort en minnesbok till bebisen och föräldrarna ger man bort möjligheten att bevara fantastiska minnen!

När man väljer en "presentbok om mig" är det vikting att man tänker på vem som ska få den och hur den familjen ser ut:
Att tänka på när man ska välja "presentboken om mig":
- Familjetyp. Kolla att boken du väljer har sidor som passar familjen som ska få den, tex att den passar en ensamstående mor, för tvillingar, för ett adopterat barn eller för en regnbågsfamilj.
- Kön. Många bebisböcker har en utformning som passar antingen flicka eller pojke.
- Omfattning och innehåll. Omfattning och innehåll kan variera kraftigt mellan olika böcker. Vad tror du att den blivande författaren vill skriva om och hur mycket vill han / hon skriva?
- Utformning. Välj en stil som du tror föräldrarna uppskattar.

Presentboken om mig: Bebisboken.se

Med Bebisboken.se gör du bebisens finaste minnesbok! Man gör boken enkelt på bebisboken.se genom att fylla i roliga temasidor om barnets utveckling, skriva ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och ladda upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet men också när man själv väljer att boken är klar - en "riktig" utskriven bok i fint format. Med ett eget val får "boken om mig" inga tomma eller halvfärdiga sidor. När boken är klar väljer man om man själv vill skriva ut den eller om man vill beställa utsrift och professionell inbindning till förmånliga priser. Oavsett hur man gör skrivs sidorna ut i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett format som består och som varar till dess bebisen vill läsa sin alldeles egna "presentboken om mig"!

Vill man ge bort Bebisboken som present finns den som en fin presentask med värdebevis för att skapa ett komplett konto på Bebisboken.se

Boken om mig
presentboken om mig

baby shower present

Beställ Bebisbokens presentask eller ett eget konto här>>

Powered by Olark