nybliven mamma

BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Dikter till dopet
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Nybliven mamma

Som nybliven mamma förändras livet på väldigt många plan. Först och främst har man fått en ny familjemedlem som man vill lära känna och ta hand om på alla sätt. Sedan ska man kanske helt plötsligt tillbringa en hel massa tid hemme istället för att fara omkring som ett jehu som förbereder sig för föräldrarollen. Man ska vara föräldraledig kortare eller längre tid och förlorar på så sätt -tillfälligt - den identitet som många av oss har genom arbetet. Ofta har man fokuserat sina förväntningar och tankar på förlossningen men det är ju egentligt nu den stora utmaningen börjar, som nybliven mamma och förälder. Plötsligt får man tänka till bara man ska duscha. Hur gör jag nu? Alla sådan situationer löser man såklart men helt plötsligt blir saker som tidigare varit enkla och skett utan att man tänkt på dem små logistiska utmaningar. Men det brukar för de allra flesta gå förvånansvärt fort till man hittar nya rutiner och små trix som får vardagen att fungera. Har den nyblivna mamman en nybliven, och kanske minst lika förvirrad, nybliven pappa vid sin sida, hjälps man ju dessutom åt att får den nya vardagen att fungera.

En av de stora utmaningarna för många nyblivna föräldrar är att det kan bli lite sömn de första veckorna, månaderna eller åren, allt beroende på den nya familjemedlemmen. För den nyblivna mamman blir sömnen ofta sönderhackad av amning under natten, i alla fall den första tiden. Tiden går fort även om det känns som den står still ibland, redan efter en månad skrattar man åt hur svårt allt kändes i början och rutinerna har växt fram.

Nyhet Gratulera till nyfödd med ett SMS-presentkort från Bebisboken.

Nybliven mamma - skriv ner hur det känns!

Som nybliven mamma kan det vara roligt att pyssla lite och skriva ner fakta och tankar om den första tiden. Många börjar blogga och det har många fördelar. Det blir lite socialt och man delar med sig av bebisens och de egna framstegen och de dråpliga situationerna. Det man skriver på bloggar är bra för studnen men försvinner efter en tid när ens eget intresse dalar. Ett annat alternativ för den nyblivna mamman som vill skriva ner minnen från bebisens första år är att göra en bok. Det finns ett antal böcker på marknaden där man skriver för hand och klistrar in framkallade bilder. Man kan också göra ett eget scrapbooking projekt med en tom anteckningsbok som utgångspunkt. Hos bebisboken.se kan du göra boken på nätet från datorn eller mobilen, fylla i roliga temasidor, skriva veckodagbok och direkt ladda upp dina digitala bilder..
nybliven mamma
mamma

baby shower present
Beställ Bebisbokens presentask eller ett eget konto här>>

 

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present

 
 
Powered by Olark