BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
Barnkalas utomhus en toppen idé när vår och sommaren gör sig påmind.Bästa tipsen för lyckat barnkalas utomhus.
Vill du tipsa någon om Bebisbokens namntavlor? Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Fler tips!
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Vad skriver man på dopkortet?
Tips om dopdikter
Baby Shower kit
 
Dopgåvor och Doppresenter

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
 
 
Present till nyfödd bebis så här förmedlar du enkelt ett grattis till bebisen.
Midsommar tips om ringlekar sånger och lekar
Tipspromenad till kräftskivan
Kräftskiva! En tipspromenad speciellt för denna härliga augustifest. 16 frågor kretsar kring temat kräftor och allt som hör till. Fyndigt och roligt. Låt gästerna roa sig en stund på egen hand medan du tänder ljuslyktorna!
Läs mer och beställ tipspromenaden här>>

Grapevine UK
Treasure hunt for children
Skattejakt & rebusløp

Schatzsuche Kinder

Krimi-Dinner Motto-Party

Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla sommarfesten för barnen.
Beställ skattjakten här>>

Grapevine UK
Treasure hunt for children
Skattejakt & rebusløp
Schatzsuche Kinder

Barnkalastips från goodies
 
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Gör en namntavla till din bebis!

Här kan du enkelt skapa en söt personlig namntavla till ditt barn. Du fyller i barnets namn, datum och tidpunkt för födseln, vikt och längd. Välj den design som du tycker bäst om. Klicka på den namntavla som du väljer nedan, på nästa sida fyller du sedan i uppgifterna om bebisen. På sidan efter samt i ett mail till den mailadress du anger får du sedan en länk till namntavlan du skapat. Skriv ut den, i färg och gärna på ett lite tjockare papper för den finaste namntavlan. Rama in namntavlan och sätt den tex ovanför bebisens säng. Alla namntavlorna har A4 format så det är enkelt att hitta en ram, tex ramarna Ribba eller Nyttja (i roliga färger) från IKEA.


Hos oss på Bebisboken gör du din personliga namntavla HELT GRATIS - den bjuder vi på!


En namntavla fint inramad kan också vara en fin liten present till den som nyss fått en liten bebis!
Gör finaste boken om din bebis första år!
Nästan lika enkelt som det är att göra en namntavla till din bebis är det att göra en hel bok om din bebis första år! I sidmallar skapar du fina temasidor om din bebis utveckling och skriver om er spännande vardag i veckodagboken.
Läs mer och beställ ett eget konto på Bebisboken här>>
Gillar du våra namntavlor? Dela på Facebook!

Välj namntavla genom att klicka på bilden:

Bä, bä vita lamm Blinka lilla stjärna Imse Vimse spindel
Saga 1 Saga 2 Gud som haver barnen kär
Läs mer och beställ ditt konto hos Bebisboken här>>
Känner du någon som väntar barn eller just fått en liten bebis?
Då är naturligtvis Bebisbokens presentask en riktigt bra present! Bebisbokens presentask kan du beställa med endast konto eller med konto + ett exemplar av den färdiga boken, utskriven och inbunden.
Presentasken kan, om du vill, skickas direkt till mottagaren med post, mail eller kanske med sms direkt till BB (garanterat allergifritt)!

Här beställer du Bebisboken i presentask>>
PRESENTTIPS TILL NYBLIVNA FAR- OCH MORFÖRÄLDRAR!
Att hitta på presenter till den äldre generationen är inte lätt, oftast har de enligt egen utsago "allt" och önskar sig "inget". Men vi har ett presenttips - något de definitivt inte har fler av i skåpet. Dessutom är det en present från dig och din bebis som visar både omtanke och intresse! Med Tillminabarnbarn.se skriver senioren boken om sitt liv. Enkla sidmallar på nätet ger ramarna och massvis med inspiration och gör det hela till ett kul, enkelt och genomförbart projekt.
Författaren får tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och resultatet blir en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn.

Läs mer och beställ presentasken från www.tillminabarnbarn.se här >>
En namntavla eller födelsetavla är en gullig detalj till barnrummet, eller bebisens egen hörna i föräldrarnas rum, rama in namntavlan och sätt den ovanför bebisens säng eller vagga. Namntavlan kan också passa bra som en liten gåva till en nyfödd bebis eller även som doptavla, med barnets namn och födelsedata. Det finns namntavlor att köpa men hos oss på Bebisboken gör du din personliga barntavla helt gratis - den bjuder vi på! Nästan lika enkelt som att göra namntavlan är det att göra en hel bok om din bebis första år med Bebisboken!

 

Skattjakt: Detektivmysteriet
NYHET!
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig buskul för barnen!
Detektivmysteriet för 4-6 år>>
Detektivmysteriet för 7-10 år>>
Skattjakt: Dinosauriemysteriet
NYHET!
Skattjakten för alla barn som gillar dinosaurier! Här får barnen bege sig till dinosauriernas värld och hjälpa Diplodocusmamman Diana att hitta hennes ägg som den busiga Pterodactylusungen Pelle har gömt. Kul, klurigt och enkelt att förbereda och genomföra!
Dinosauriemysteriet för 4-6 år>>
Dinosauriemysteriet för 7-10 år>>
Bästa aktiviteten till barnkalaset!
Läs mer om våra temaskattjakter och hur de fungerar. På www.grapevine.nu kan du välja mellan en hel massa barnkalasteman, från pirater och prinsessor till djungel och superhjältar! Skattjakterna är åldersanpassade, innehåller allt du behöver för att förbereda och genomföra skattjakten - enkelt för dig, buskul för barnen!

Om våra skattjakter>>
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
 
 
Powered by Olark