Kalaslekar för barnkalas
Riktigt bra tips på roliga lekar till kalaset hittar du hos Kalaslekar
Festtips
Festtips och ideer på mat och lekar samt dekorationer till alla slags fester hittar du hos firafest.se
Barnkalastips
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>


Läs mer:

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska


Andra gör-det-själv böcker:
 
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Mitt första år boken från Bebisboken. Perfekt present till nyblivna föräldrar!

Mitt första år bok från bebisboken. Gör finaste minnesboken om bebisens första år på webben och få utskriven och inbunden när du är klar. Varje dag föds minst 300 bebisar i landet och deras utveckling är minst sagt rask. Behöver du en fin dopppresent eller dopgåva med snabb leverans? Bebisboken skickas direkt med A-post varje vardag när du besäller innan kl 16. Skicka till dig eller direkt till de nyblivna föräldrarna.

Mitt första år i livet kommer man ju inte ihåg, om man inte får det dokumenterat av sina föräldrar.
Visst kan man göra en egen scrapbook om mitt första år men många hinner inte riktigt med när man har fullt upp med allt det nya det innebär att vara barnförälder. En del får mitt första år bok som present av någon när och kär. En del får boken som doppresent. De flesta böckerna om mitt första år säljs i bokhandeln och det är meningen att man ska fylla i för hand vad som händer med bebisen den första tiden. Många börjar fylla i sin mitt första år bok men många tappar sugen och når inte hela vägen fram. Vad gör man då med de tomma sidorna? Och vad gör man om man har en mindre läslig handstil. Det blir liksom en litet halvfärdig minnesbok om första året. Känns också lite omständigt att först välja bilder, framkall och sedan klistra in i sin mitt första år bok. Varför inte bara göra minnesboken om mitt första år direkt på webben. Fylla i mallarna, ladda upp bilder och enkelt lägga till några text stycken varje vecka. När man känner sig klar kan man enkelt skriva ut bara de sidor som man har fyllt i. Man slipper tomma bla och man slipper framkalla bilder på bebisen. Allt hamnar i en fin inbunden minnesbok om mitt första år. Sedan har vi ju fenomentet att första barnen skriver man om i mitt första året bok men med det andra barnet är det svårt att hinna med. Råkar du ha en halvfärdig bok hemma så är bebisboken ett enkelt sätt att jobba ifatt och www.bebisboken.se om man har en halvfärldig bok om första året hemma.

Mitt först år från bebisboken.se är en jättefin present till nyblivna föräldrar och det går även bra att skicka den direkt till den nyfödda precis som man skickar blommor. Vill du vet mer om mitt första år boken från bebisboken? Se filmen om hur det funkar här nedan:

mitt första år

inbjudningskort gratis i app
Det finns inbjudningkort för nästan varje tillfälle, från barnkalas till mordmiddag och födelsedagsfest!
Även en bra app för att skapa gratis inbjudningskort för alla möjliga olika fester och evenemang och kalas. Grapevine Party Invitations