BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Mitt första år

Precis fått barn eller ska du snart få barn? Då är du kanske inte så långt från steget där du ska bestämma vilken bok du ska skriva i om din bebis första år här på jorden. Det finns ett antal bebisböcker om "mitt första år" på marknaden och ta din tid att undersöka de alterntiv som finns. Hos bebisboken finns en lite speciell mitt första år bok då man fyller i på webben istället för att skriva för hand. Man kan ladda upp bilder från barnets första år men det är ändå inte något mitt först år album utan det blir verkligen en bok med gott om text, viktkurvor och roliga bilder. En mitt första år bok är ju bra som present till nyfödd och även som doppresent eller dopgåva. Är du intresserad av den webbaserade boken så finns det en fin presentask. Se filmen här som visar både presentasken och hur det går till att skapa en mitt första år bok på webben hos bebisboken.se. Film om boken och presenten>>

Mitt första år bok

Första året händer väldigt mycket i bebisens liv. De går från fullständigt hjälplösa och oförmögna att komunicera förutom att gny och skrika till att bli små charmiga bebisar med egen vilja och förmåga att visa vad de vill. Första året som mamma är också en väldigt häftig och händelserik resa. Varje vecka händer det massor som man vill kunna komma ihåg många år efter första året. När ditt barn sedan kommer upp i 8-9 års ålder så blir mitt första år boken ofta deras favoritbok och även föräldrarna får sig en skön återblick om allt man var med om första året som barn och som förälder.

Mitt första år album

Med bebisboken så har du gott om möjlighet att ladda upp mer än 100 bilder under första året. När man väl skriver ut eller får den utskriven så har man inte bara ett mitt första år album utan även en mitt först år bok med mycket text som är väl strukturerat efter bebisens utveckling under året.

Mina första år bok

Mina första år kommer jag inte ihåg så mycket från av naturliga skäl men det finns lite bilder, filmer och jag har hört mina föräldrar berätta hur dan jag var som barn. Även föräldrarna glömmer ju ganska fort och blandar ihop vad som hände med de olika barnen. Tänk efter själv vad kommer du själ håg från dina första år som barn? I bästa fall så finns det ju en handskriven mina första år bok som du fått från dina föräldrar som barn. Om inte så lär det vara svårt att få fram information och annektdoter från de första åren på jorden. Tänk på det när det gäller dina barn att det är enklast att du skriver ner under det första året det du vill förmedla vidare till barnen. Några år senar kan det vara försent. Läs mer om Bebisboken och ett bra erbjudande nedan.
Mitt första år bok present till nyfödd
Vilken bra start du ger föräldrarna och barnet om du ger bort bebisbokens mitt första år bok som present när de precis kommit hem från BB. Ofta blir den första tiden efter förlossningen en lite lugn och tillbakadragen tid och man vill lära känna sin bebis bättre än andra innan man lämnar sitt bo för upptåg och äventyr i vardagen. Vill du du skicka bebisboken som present till nyfödd gör du det enkelt genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

mitt första år

Beställ Bebisbokens presentask eller ett eget konto här>>

 

piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>
Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>

Mer om skattjakt på svenska
Skattejakt i barnehagen (norsk)
Schnitzeljagd und Schatzsuche
Aarteenetsinnät

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>

 

 

Powered by Olark