BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
 
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Tipspromenad barn & vuxna
Solkarta Sverige

Bloggvänner
Barnkalasbus
Barnkalas på bloggplatsen
Barnkalas hos Goodies till barnen
Barnkalastips
Solkollen allt om solenergi och hur mycket du kan tjäna och spara med solceller på taket
Schnitzeljagd ein Muss für Kinderfest
Blog Grapevine.de
 

Från vår systersajt Grapevine.nu:

Läs mer:
Dikter till dopet
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Barnkalas tips och uppslag
Barnkalas tips Tips tema inbjudningar
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra hemsidor
Underar du hur mycket el du kan producera med solpaneler? Ta testen och se hur mycket el du kan generera. Testen tar en minut och är gratis. Solpaneler kalkyl
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

Grapevine UK Treasure hunts for kids
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Gratulationskort till nyfödd

Vill du vara den första att gratulera föräldrar och bebis när en nyfödd kommit till världen kan du skicka ett digitalt gratulationskort till nyfödd, direkt till förädrarnas mobil på BB. Här nedan hittar du lote fina gratulationskort till nyfödd att välja bland. Vill du kanske skriva en dikt till nyfödd som hälsning så kan du hitta några tips på dikter här. Eller så får du lägga pannan i djupa veck och själv författa något som passar just de nyblivna föräldrarna och den lilla bebisen eller så hälsar du helt enklet bebisen välkommen till världen. Vill du skiska något mer än bara ett gratulationskort kan du även skicka Bebisboken med e-mail eller sms - en garanterat uppskattad present när den dyker upp, dessutom kanske på ett oväntat sätt! Med Bebisboken får föräldrarna verktyget för att göra boken om bebisens första år, direkt i mallar på nätet. Väljer du att beställa Bebisboken som e-present får mottagaren en aktiveringskod till sitt konto direkt i sms eller e-mail (du väljer leveranssätt).
Bebisboken som e-present kan du beställa här - bli först med att ge en present till den nyanlända lilla bebisen!>>

Bebisboken är en underbar present till den lilla bebisen och ett fantastiskt kul projekt för mamma och pappa. Att följa bebisens snabba utveckling från ett litet knyte till en aktiv och klart kommunicerande liten 1-åring är en av de största resorna i livet. Många av oss känner ett behov av att skriva ner allt det underbara - då är Bebsiboken det perfekta verktyget, som kan anpassas helt efter bebisen och föräldrarna, Bebsiboken kan bli en bok på 20 sidor elelr 120 - unik och personlig just för den lilla bebisen. Beställ den i exklusiv presentask som levereras hem till dig så att du själv kan ge bort den eller skicka den direkt till mottagaren. Läs mer nedan och följ länkarna för att beställa.

       
   
 
 
   
 


Ge en namntavla som gratulation till nyfödd!

Hos oss på Bebisboken kan du göra en söt namntavla till Bebisen helt gratis! Du fyller i barnets namn, datum och tidpunkt för födseln, vikt och längd. Välj mellan olika utformningar och fyll i uppgifter om bebisen. På sidan efter samt i ett mail till den mailadress du anger får du sedan en länk till namntavlan du skapat. Skriv ut den, i färg och gärna på ett lite tjockare papper för den finaste namntavlan. Här gör du en fin namntavla>>

Gratulationer till nyfödd - Skriv dikt eller vers eller bara lyckönskningar. | Grattis till nyfödd - Ibland är det bäst med bara ett kort och koncist Grattis till er bebis.| Gratulationer nyfödd - Oftar sparar föräldrarna gratulationerna tills barnet blir lite äldre och själv kan läsa hälsningen | Dikt till nyfödd - Här hittar du tips på bra dikter till nyfödda | Hälsning till nyfödd - Ibland räcker det med en hälsning tex Välkommen till världen lilla underbara. | Dikt nyfödd - Kan du få till en kort och fin dikt så är det alltid ett fint välkomnande. | Gör en namntavla gratis | Vers till nyfödd - Verser är också fint att skriva på kortet. | Nyfödd gratulationer - Fler tips på hur man kan gratulera en nyfödd finns här | Gratulera nyfödd - Även om man inte vill störa de nyblivna föräldrarna så är det ju självklart att man vill gratulera och skicka någon present eller hälsning till den nyfödda.| Nyfödd hälsning - Man kan ju naturligtvis bara skicka en hälsning via facebook eller sms och sedan uppvakta när man träffar bebisben första gången. | Grattiskort nyfödd hittar du här ovan | Gratulationskort nyfödd hittar du ideer om här ovan. | Vad skriver man till en nyfödd? Dikter till nyfödda kanske? Eller bara lyckönskningar till nyfödd? Eller rätt och slätt hälsning nyfödd eller grattis till den nyfödda?
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>
 

 

När barnen blir 3-4 år är det dags för de roliga barnkalasen. Gärna barnkalas med ett genomgående tema, för då är det lättare att bestämma, inbjudningskort, utsmyckningar, barnkalas lekar och barnkalasmaten. Här hittar du bra inbjudningar till barnkalaset som skickas via epost.