BABYSHOWER


Vad är en babyshower och hur fixar man en babyshower för någon som väntar barn? Här får du lite tips...

BABYSHOWER>>
Färdig festlek!
MUSIKQUIZ TILL BABYSHOWER OCH DOPFEST


Ett kul baby-barn musikquiz som passar perfekt till babyshower, dopfest, namngivning eller kanske 1-års kalas. Quizet är uppbyggt kring 22 låter som artister skrivit till sina barn eller som handlar om kärleken till ett barn och kul och fyndiga följdfrågor som på olika sätt handlar om barn och föräldraskap.

MUSIKQUIZ TILL BABYSHOWER OCH DOPFEST>>
DOPDIKTER

Här har vi samlat fina dikter som passar till dopet eller namngivningen. Låna eller inspireras när du själv skriver en dikt till barnet.

LÄS INSPIRATION TILL DOPDIKTER>>
GÖR FINA INBJUDNINGKORT TILL BARNKALASET!
www.grapevine.nu

Med grapevines inbjudningskortsfixare gör du på bara någon minut superfina inbjudningskort till barnkalaset - helt gratis! Välj design, skriv din text och skriv sedan ut så många inbjudningkort som du behöver,

GÖR INBJUDNINGKORT TILL BARNKALASET HÄR>>
PYSSEL, BARNKALASTIPS & IDÈER FÖR BARNFAMILJEN
www.goodies.nu

På sajten goodies.nu finns "godis" för barnfamiljen - barnkalastips, massvis med pyssel att skriva ut, lekar, påsk- och julpyssel och mycket mer.

PYSSEL, TIPS & IDÈER TILL BARNFAMILJEN>>
100-TALS FÄRDIGA FESTLEKAR FÖR BARN & VUXNA!
www.grapevine.nu

Vet du att du kan köpa en färdig festlek för att förgylla nästan alla tillfällen? En kul temaskattjakt till barnkalaset, ett quiz till grillfesten, ett kul mobilevent till ungdomarna eller en festlek till Halloweenfesten. Allt färdigt, beställ och skriv ut!

FESTLEKAR TILL BARNKALAS & FEST>>

Wij zijn goed in feestvieren

 

Vi er best på fest! Partyspiele
Børnefødselsdag tips