gratulationer till nyfödd

BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Från vår systersajt Grapevine.nu:
Få GRATIS frågesport till mamma!
Vem förtjänar väl en egen frågesport mer än mamma / mormor / farmor? Jätterolig frågesport där familjen får testa sina mammakunskaper och mamma är så klart enväldig domare. Kan bli hur kul som helst. Perfekt till Mors dag!
Gilla grapevine.nu på facebook, dela och få frågesporten helt gratis>>

Läs mer:
Dikter till dopet
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

 
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Gratulationer til nyfödd

Idag får man oftast reda på att en nyfödd bebis kommit till världen och att allt gått bra via sms eller telefon. Eventuellt skickar de nyblivna föräldrarna ett mms med bebisen på, eller så kan man se en webbis på nätet. Idag kan man oftast inte skicka blommor till BB eller patienthotellet eftersom de flesta avdelningar har blomförbud pga allergirisken. Och oftast är det bara den närmaste familjen som kan komma på besök, i alla fall på vinterhalvåret då många BB avdelningar stängs för besökare pga risken för smitta som de nyfödda är extra känsliga mot. Vill man skicka en present till sjukhuset är Bebisboken levererad med sms en riktigt kul present. Läs mer nedan! Nedan kan du också skicka digitala gratulationskort med e-mail.

De flesta familjer brukar hålla sig lite för sig själv ett tag efter de kommit hem med den nya bebisen. Men det är ju sedan brukligt att man ger en present till den nyfödda bebisen när man träffar henne eller honom för första gången. Bor man inte i samma stad eller tror man inte att man kommer att träffas inom den närmaste tiden kan det vara bra att istället skicka en gratulation, lyckönskning och kanske en present hem till de nyblivna föräldarna och den nyfödda bebisen. Somliga gratulerar med en hälsning till nyfödd, andra med en dikt till nyfödd medan de flesta bara skriver lyckönskningar på grattiskortet som man skickar med den present eller gåva man bestämmer sig för.

Gratulationer til nyblivna föräldrar är ofta uppskattade även om föräldrarna kanske är lätt omtöcknade av situationen - därför är det bra om gratulationerna varar lite längre så att föräldrarna hinner i fatt och hinner uppskatta det de får. Kläder är alltid en populär present, köp gärna någon storlek större än det som endast är till den nyfödda bebisen för de små växer så fort och det är roligt om bebisen kan använda kläderna längre än i bara några veckor. Blommor är klassiskt och naturligtvis fint och ofta uppskattat, även om det inte är något man kan bevara. Ofta ger man en mamma-barn bukett, en stor bukett till mamma som sitter ihop med en likadan mindre bukett till bebisen. Enkla leksaker som små skallror, små gosedjur eller snuttefiltar eller en fin leksak att hänga på vagnen är andra små saker som passar bra som gratulation till nyfödd. En mysig filt eller en speldosa passar också bra.
Grattis till bebisen
Efter lång väntan där de nära och kära inte längre vågat kontakta de blivande föräldrarna för att det kanske börjar blir för tjatigt så får man ofta ett sms som säger det blev en pojke eller en flicka och allt gick bra. Då vill man ju bara snabbt som ögat skicka ett stort grattis till bebisen. Antingen ett grattis till bebisben sms med presentkort eller ett grattis till bebisen kort med vanlig post eller en grattis till bebisen dikt för att välkomna den nyfödda krabaten.
grattis till nyfödd
gratulationskort till nyfödd
 

Bebisboken - perfekt gratulation till nyfödd!

Ett annat bra sätt för att skicka gratulationer till nyfödd är att skicka en presentask från Bebisboken! Med Bebisboken.se gör föräldrarna den finaste boken till bebisen på ett modernt sätt, med datorn som arbetsredskap. Den söta presentasken innehåller information och ett värdebevis som ger ett komplett konto på Bebisboken.se. Där fyller sedan föräldrarna i roliga temasidor om bebisens utveckling, skriver i veckodagboken och laddar upp massvis med bilder. Resultatet blir en fin sajt att bjuda in de närmaste att läsa men också en fin bok i bokformat om bebisens första år. Med en enkel knapptryckning skriver man ut boken med söt grafik.

Du kan beställa presentboxen för att ge bort den själv eller skicka presenten med direkt leverans till mottagaren med ett fint kort med egen text. Du kan välja att beställa presenasken med bara ett konto eller ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och inbunden!
Tre sätt att beställa Bebisboken som present!
Beställ Bebisbokens presentask hem till dig själv för att själv överlämna den>>
Beställ Bebisbokens presentask med leverans direkt till de nyblivna föräldrarna och bebisen>>
Beställ Bebisboken som present, levererad med e-mail eller sms - bli först med att ge en present redan på BB!>>

Ge en namntavla som gratulation till nyfödd!

Hos oss på Bebisboken kan du göra en söt namntavla till Bebisen helt gratis! Du fyller i barnets namn, datum och tidpunkt för födseln, vikt och längd. Välj mellan olika utformningar och fyll i uppgifter om bebisen. På sidan efter samt i ett mail till den mailadress du anger får du sedan en länk till namntavlan du skapat. Skriv ut den, i färg och gärna på ett lite tjockare papper för den finaste namntavlan. Här gör du en fin namntavla>>

Här kan du skicka ett digitalt gratulationskort till föräldrarna och bebisen!

   

Här kan du hitta fina dikter till nyfödda:
33 dikter och verser om barn och nyfödda
Dikt till nyfödd pojke
Dikt till nyfödd dotter
Två bra dikter till nyfödd

 
gratulationer till nyfödd, grattis till nyfödd, gratulationer nyfödd, dikt till nyfödd pojke, hälsning till nyfödd, dikt nyfödd, vers till nyfödd, nyfödd gratulationer, verser till nyfödda, gratulera nyfödd, grattis till nyfödd, dikt till nyfödd, gratulations dikter, grattis till babyn, gratulationer till nyfödd, grattiskort nyfödd, nyfödd dikt, grattis till bebisen, gratulationskort nyfödd, gratulationer nyfödd, grattis nyfödd, vers till nyfödd, dikter till dopkort, dikter till nyfödda, dikt till nyfödd pojke, gratulera nyfödd, lyckönskningar till baby, grattis nyfödd barn
Skriv ut Midsommarens ringlekar och sånger>>
10 roliga på-vägen-lekar>>
Allt om Midsommar + sångblad till Midsommarfirandet>>
Så leker man de klassiska utomhuslekarna>>
Båtspråk för barn och vuxna>>

Sommarquiz 2014
NYHET!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Spotify spellista ingår. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Läs mer och beställ sommarquizet här>>
Skattjakt: Sommarmysteriet
SOMMARKUL FÖR BARNEN
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen!
Sommarmysteriet för 4-6 år>>
Sommarmysteriet för 7-10 år>>
Quiz: Fotbollsfeber!
NYHET!
En riktigt rolig och fyndig frågesport om fotbolls-VM 2014. Frågorna är inte bara för fotbollstokiga utan även andra kunskaper behövs. 26 frågor varav 9 musikfrågor, handlar om allt du kan förknippa med VM. Ladda upp inför en spännande match med en egen tävling!
Läs mer och beställ quizet här>>
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  

 

 

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja

Powered by Olark