gratulationer till nyfödd

 
 
 
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>


 

Från vår systersajt Grapevine.nu:
Barnkalas bästa tipsen
Skattjakt för stora och små barn
 

Läs mer:
Dikter till dopet
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
 
Se värdet av ditt hustak. Ta testen och se hur mycket el du kan producera. Testen tar en minut och är gratis. Solceller kalkyl
 

Bloggvänner
Barnkalasbus
Barnkalas på bloggplatsen
Barnkalas hos Goodies till barnen
Barnkalastips
Schatzsuche Geburtstag
Schnitzeljagd vs Schatzsuche
Kindergeburtstag einfach und billig
fest · underholdning · hygge
Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>  
Mer om barnkalas
Barnkalas 1-år
2-årskalas
Barnkalas 3-år
4-årskalas
Barnkalas 5-år
Barnkalas 6-år
7-årskalas
Barnkalas 8-år
9-årskalas
Barnkalas 10-år
Se hur du kan minska din elräkning från 25 000 kr till 12 000 kr Solkollen.nu
prinsesskalas
Ismysteriet

Ett härligt äventyr tillsammans med isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola! Barnen måste hjälpa isprinsessan att rädda den årliga snöfesten! Skattjakten kan utföras inne eller ute, hemma eller borta, för många barn eller få - enkelt för dig, jättekul för barnen! Finns i två olika svårighetsnivåer. 169 kr.
För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
 
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Gratulationer til nyfödd

Idag får man oftast reda på att en nyfödd bebis kommit till världen och att allt gått bra via sms eller telefon. Eventuellt skickar de nyblivna föräldrarna ett mms med bebisen på, eller så kan man se en webbis på nätet. Idag kan man oftast inte skicka blommor till BB eller patienthotellet eftersom de flesta avdelningar har blomförbud pga allergirisken. Och oftast är det bara den närmaste familjen som kan komma på besök, i alla fall på vinterhalvåret då många BB avdelningar stängs för besökare pga risken för smitta som de nyfödda är extra känsliga mot. Vill man skicka en present till sjukhuset är Bebisboken levererad med sms en riktigt kul present. Läs mer nedan! Nedan kan du också skicka digitala gratulationskort med e-mail.

De flesta familjer brukar hålla sig lite för sig själv ett tag efter de kommit hem med den nya bebisen. Men det är ju sedan brukligt att man ger en present till den nyfödda bebisen när man träffar henne eller honom för första gången. Bor man inte i samma stad eller tror man inte att man kommer att träffas inom den närmaste tiden kan det vara bra att istället skicka en gratulation, lyckönskning och kanske en present hem till de nyblivna föräldarna och den nyfödda bebisen. Somliga gratulerar med en hälsning till nyfödd, andra med en dikt till nyfödd medan de flesta bara skriver lyckönskningar på grattiskortet som man skickar med den present eller gåva man bestämmer sig för.

Gratulationer til nyblivna föräldrar är ofta uppskattade även om föräldrarna kanske är lätt omtöcknade av situationen - därför är det bra om gratulationerna varar lite längre så att föräldrarna hinner i fatt och hinner uppskatta det de får. Kläder är alltid en populär present, köp gärna någon storlek större än det som endast är till den nyfödda bebisen för de små växer så fort och det är roligt om bebisen kan använda kläderna längre än i bara några veckor. Blommor är klassiskt och naturligtvis fint och ofta uppskattat, även om det inte är något man kan bevara. Ofta ger man en mamma-barn bukett, en stor bukett till mamma som sitter ihop med en likadan mindre bukett till bebisen. Enkla leksaker som små skallror, små gosedjur eller snuttefiltar eller en fin leksak att hänga på vagnen är andra små saker som passar bra som gratulation till nyfödd. En mysig filt eller en speldosa passar också bra.
Grattis till bebisen
Efter lång väntan där de nära och kära inte längre vågat kontakta de blivande föräldrarna för att det kanske börjar blir för tjatigt så får man ofta ett sms som säger det blev en pojke eller en flicka och allt gick bra. Då vill man ju bara snabbt som ögat skicka ett stort grattis till bebisen. Antingen ett grattis till bebisben sms med presentkort eller ett grattis till bebisen kort med vanlig post eller en grattis till bebisen dikt för att välkomna den nyfödda krabaten.
grattis till nyfödd
gratulationskort till nyfödd
 

Bebisboken - perfekt gratulation till nyfödd!

Ett annat bra sätt för att skicka gratulationer till nyfödd är att skicka en presentask från Bebisboken! Med Bebisboken.se gör föräldrarna den finaste boken till bebisen på ett modernt sätt, med datorn som arbetsredskap. Den söta presentasken innehåller information och ett värdebevis som ger ett komplett konto på Bebisboken.se. Där fyller sedan föräldrarna i roliga temasidor om bebisens utveckling, skriver i veckodagboken och laddar upp massvis med bilder. Resultatet blir en fin sajt att bjuda in de närmaste att läsa men också en fin bok i bokformat om bebisens första år. Med en enkel knapptryckning skriver man ut boken med söt grafik.
 

Ge en namntavla som gratulation till nyfödd!

Hos oss på Bebisboken kan du göra en söt namntavla till Bebisen helt gratis! Du fyller i barnets namn, datum och tidpunkt för födseln, vikt och längd. Välj mellan olika utformningar och fyll i uppgifter om bebisen. På sidan efter samt i ett mail till den mailadress du anger får du sedan en länk till namntavlan du skapat. Skriv ut den, i färg och gärna på ett lite tjockare papper för den finaste namntavlan. Här gör du en fin namntavla>>

 
 
 
   

 

 
         
 

Här kan du hitta fina dikter till nyfödda:
33 dikter och verser om barn och nyfödda
Dikt till nyfödd pojke
Dikt till nyfödd dotter
Två bra dikter till nyfödd

Sommar sommar sommar med grillfest och midsommarfest. Läs vår sommarspecial här: http://www.grapevine.nu/sommar/
gratulationer till nyfödd, grattis till nyfödd, gratulationer nyfödd, dikt till nyfödd pojke, hälsning till nyfödd, dikt nyfödd, vers till nyfödd, nyfödd gratulationer, verser till nyfödda, gratulera nyfödd, grattis till nyfödd, dikt till nyfödd, gratulations dikter, grattis till babyn, gratulationer till nyfödd, grattiskort nyfödd, nyfödd dikt, grattis till bebisen, gratulationskort nyfödd, gratulationer nyfödd, grattis nyfödd, vers till nyfödd, dikter till dopkort, dikter till nyfödda, dikt till nyfödd pojke, gratulera nyfödd, lyckönskningar till baby, grattis nyfödd barn
treasure hunt for kids
Pirate Adventure: Treasure Hunt on the 7 Seas
Organise a Pirate Party with an exciting treasure hunt! Send the little pirates out on their ship and tell them to head for the 7 Seas! On their way, they must solve puzzles and complete challenges to find the treasure. You will get everything you need to quickly and easily prepare for the little pirates’ adventure on the high seas!
For kids aged 4-6 years>>
For kids aged 7-10 years>>
detectivegames for kids
Treasure Hunt: Detective Adventure
A really fun mystery for the kids to solve! In Little Newbury, precious, rare books have disappeared from the library and a reward has been promised if the missing books are found. The children must go on an exciting search following clues and solving puzzles along the way. The treasure hunt is simple to prepare and lots of fun to play!
For kids aged 4-6>>
For kids aged 7-10 years>>
pirate treasure hunt
Treasure Hunt: Jungle Adventure
An exciting treasure hunt for junior explorers! Send the kids on a jungle expedition in search of the Forgotten City and to find the hidden treasure! It promises to be an action-packed adventure with fun challenges, interesting puzzles and wild animal encounters! Everything you need is included – just add your imagination!
For kids aged 4-6>>
For kids aged 7-10 years>>

 

 

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja