BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Fyll-i bok för nyblivna föräldrar

Med en fyll-i bok från Bebisboken blir det riktigt enkelt och smidigt att fylla i bebisens händelser det första året. På bebisboken.se finns färdiga mallar och en smidigt veckodagbok så man inte behöver komma på allt själv. Boken skriver sig nästan av sig själv. Nja,inte riktig men nästan då man får bra inspiration och tips till vad man kan fylla i i sin bok. Gillar man fyll-i-böcker kommer man att älska Bebisboken då det är väldigt enkelt att välja bort sidor ur boken samt berätta fritt om andra händelser som är speciella för just ditt barn. Bebisboken är en fin present till nyblivna föräldrar eller så köper man den till sig själv. Bebisboken är en stor förbättring av fyll-i-böcker som man skriver för hand. Det blir mycket snyggare och man slipper halvfärdiga elelr toma sidor som inte passar in. Man slipper också framkalla sina digitala bilder, man laddar bara enkelt upp dem direkt i boken. När man har fyllt i några sidor kan man bjuda in några väl utvalda läsare som kan få tillgång till att läsa boken online, på en snygg sajt som skapas paralellt, de kan följa bebisens utveckling och boken allt eftersom den växer fram.
På bebisboken.se hittar du fina mallar och enkla sidor och bildverktyg för att sätta ihop en hel bok om ditt barns första år. Sidorna och frågorna ligger på internet, och du kan enkelt bjuda in utvalda läsare att ta del av de sidor du skriver. När boken är klar kan du enkelt skriva ut allt på din egen skrivare eller beställa en inbindning av boken om ditt barns första år. Priset för inbindningen är från 169 kr. Priset per styck minskar med antalet du beställer. Med bebisboken.se blir det verkligen enkelt och genomförbart att skriva en bok om barnets första tid. Nyblivna mammor är ofta på internet och då är det enkelt att lägga till några rader om veckans framsteg. Foton har man ofta i datorn och det är bara att ladda upp dem - rakt in i boken.

Fyll-i böcker på webben

Fyll-i bok för bröllopet: Bröllopsboken.se - Den kompletta boken om ditt bröllop
Bröllopsboken är en väldigt uppskattat bröllopspresent där brudparet får allt de behöver för att göra en bok om sitt bröllop. Boken är en fyll-i bok på webben och en inbunden bok ingår.

Fyll-i bok för släktens äldsta: Tillminabarnbarn.se Skriv boken om ditt liv
Hos tillminabarnbarn kan man enkelt skriva en bok om sitt liv genom att fyll i och svara på frågor. En given bokstruktur och inspirerande frågor gör det enkelt. Ett kul projekt och en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!

Fyll-i bok för den reslystna: Allaminaresor.se Gör en bok av alla dina resminnen
Hos allaminaresor.se gör man en fotobok som innehåller extra mycket plats för text och bild. Välj att gör en bok om en resa eller upp till 10 resor.

Fyll-i bok för den skriv sugna: Mitt år - årsboken på nätet

present till nyfödd

babybok av bebisboken
Beställ Bebisbokens presentask eller ett eget konto här>>