fotobok

BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Barnkalas utomhus så här gör du

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Fotobok och fotoböcker

Vad ska man göra med alla sina digitala bilder som bara ligger och skräpar i datorn eller i kameran? Många av oss gör ingenting och vi missar en viktig poäng med bilderna, nämligen att njuta av att återuppleva stunden som fotot fångat. Att titta i album och en personlig fotobok är väldigt trevligt både för en själv och även om man visar bilderna för andra. Förr gjorde man album med de framkallade bilderna och det var en ganska lång väg även om det kan vara kul pyssel att först framkalla, välja bilder, köpa ett fotoalbum, köpa klisterkuddar för bilderna, sätta in bilderna snyggt på varje sida i fotoalbumet för att sedan skriva lite korta noteringar om varje bild.
Idag har fotoboken tagit över och det säljs allt mindre fotoalbum. Det finns en uppsjö av leverantörer av fotoböcker men de flesta låter kunderna ladda upp ett stort antal bilder på deras sajt och sedan välja vilka som ska med i fotoboken man vill skapa.


Vilken fotobok passar mig bäst?

Vilken fotobok man väljer är en smaksak och ofta en prisfråga. Vill man göra lite mer än bara en fotobok, dvs ha mer text i fotoboken så rekommenderar vi att man använder fotoböcker med större utrymme för att skriva sina egna texter.

Letar du efter en fotobok för bebisar och första året med gott om plats för dagbok och allting som händer barnets första år så är Bebisboken ett bra alternativ! Bebisboken är inte en vanlig fotobok utan mer en riktigt fyll i bok på nätet med gott om plats för bilder men också med temasidor att fylla i om bebsiens utveckling och en hel veckodagbok där man kan skriva egna texter om vad som händer i den lilla bebisens och familjens liv.

Letar du efter en fotobok för att skriva om dina resminnen så finns Allaminaresor.se som utformats speciellt för att passa de som vill göra en bok/böcker av sina härliga resminnen. Här lägger man in sina foton men man skriver också ner sina reseberättelser till en riktigt bok. Läs mer om varför allaminaresor.se är bättre än en vanlig fotobok här>>

Letar du efter en fotobok för bröllop så finns en liknande fyll-i-bok som heter Bröllopsboken.www.brollopsboken.se. Där kan brudparet göra en komplett minnesbok om sitt bröllop, med alla detaljer! Bröllopsboken är en mycket uppskattad bröllopspresent. Läs mer om varför Bröllopsboken är mycket bättre än en vanlig fotobok för ett brudpar>>

 

Fotobok för en nyfödd

Har du en nyfödd gullunge hemma? Passa på och ta många bilder under den första tiden och skriv ner när de stora sakerna händer i bebisens liv, det första leendet, första gången han / hon lyfter på huvudet, sitter upp med stöd, får sin första tand, kanske tar sina första steg! Och skriv också ner alla små vardagsäventyr för bebisen och resten av familjen. Har du lite bilder och texter är det väldigt enkelt att göra en fin fotobok av det eller ännu bättre gör en fin bebisbok med massor av bilder på din bebis och mer än 100 sidor att fylla i om bebisens första år. Se här nedan för mer infomration om Bebisboken som är snäppet bättre än en vanlig fotobok om första året! Tipspromenad till dop och bröllop
 
Gör en fin bok om din bebis första år - eller ge bort finaste bebispresenten:

babybok av bebisboken
Beställ Bebisbokens presentask eller ett eget konto här>>
 

 
piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>
Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>
Mer om skattjakt på svenska
Skattejakt i barnehagen (norsk)
Schnitzeljagd und Schatzsuche
Aarteenetsinnät

 

En sagoskattjakt är en riktigt roligt sätt att fånga en 4 årings uppmärksamhet. Sagoskattjakten är dels en berättelse men den leder också till nya spännande ledtrådare i ens hem. Perfekt lek för mormor, morfar eller farmor och farfar att förbereda för sina barnbarn.Här hittar du skattjakten med sagotema http://www.goodies.nu/barn/sagoskattjakt.htm

Magiker och trollkarlar är populära både på TV och i sagor. Visste du att man ganska enkelt kan lära barnen att göra smart trolleritrix om de vill öva lite. Naturligtvis är all trolleritrix hemliga men här kan du få ta del av en del klassiska trolleritrick som är lämpade att lära ut till barnen. http://www.goodies.nu/barn/trolleritrix.htm

En frågesport som bara handlar om ditt barn eller barnbarn finns det? Javisst här hittar du en frågesport där barnet sitter på alla svaren. http://www.goodies.nu/barn/egenfragesport.htm

Målarbilder är ett roligt sätt att hålla barnen igång med en utvecklande aktivitet en regnig dag.
http://www.goodies.nu/barn/malarbilder/

Kommer du ihåg alla lekar man lekte som barn? Inte då är det kanske dags att du läser denna listan på förslag till lekar.
http://www.goodies.nu/barn/lekar.htm

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present
Powered by Olark