BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Från vår systersajt Grapevine.nu:
Få GRATIS frågesport till mamma!
Vem förtjänar väl en egen frågesport mer än mamma / mormor / farmor? Jätterolig frågesport där familjen får testa sina mammakunskaper och mamma är så klart enväldig domare. Kan bli hur kul som helst. Perfekt till Mors dag!
Gilla grapevine.nu på facebook, dela och få frågesporten helt gratis>>

Läs mer:
Dikter till dopet
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
skattjakt för barn
Skattjakt för barn
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barn på bara några minuter! Perfekt till barnkalaset, födelsedagen eller i jakten på påskägget!
Skattjakt för barn - läs mer och beställ>>
tipsrunda för barn
Tipsrunda för barn
Detta är en tipsrunda med barnens mest älskade barnboksfigurer. En tipsrunda är den perfekta aktiviteten på barnkalaset. Frågorna passar för barn som är 3-4 år.
Tipsrunda för barn ladda ner>>
Tipspromenad barnkalas
Den perfekta, lärorika aktiviteten för ett barnkalas är en tipspromenad. Denna tipspromenad har 20 frågor om barnens mest älskade barnboksfigurer. Frågorna är anpassade för barn 4-6 år.
Tipspromenad för barn - läs mer och beställ>>
Grapevine notiser och tips

 
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Doppresenter och dopgåvor

Ska du gå på barndop inom den närmaste tiden och behöver tips på vad man kan ge bebisben i doppresent eller i dopgåva? Vilken doppresent just du ska ge till barnet brukar ha att göra med hur nära du står barnet och dess föräldrar. Mor- och farföräldrar ger kanske en lite finare gåva. Likaså bör den som ska vara fadder kanske lägga lite mer tankemöda på doppresenten och tänka på att det kanske är uppskattat både av föräldrarna och barnet, senare i livet, om det är en minnessak man ger.

 

Klassiska doppresenter - doppresent pojke, dopgåva tjej

Klassiska träleksaker, till exempel ett tågset, en bil, eller en trä-ringar-på-gubbe
Speldosa är en klassisk doppresent som nästan alltid är uppskattad.
En fin spargris är en fin dopgåva, kanske också med en slant i om den kommer från till exempel mormor eller farmor.
Gosedjur och nallar är också populärara dopgåvor och en fin doppresent och minnessak.
En mer udda doppresent kan vara ett medlemskap i någon fanclub ttill exempel samma fotbollsklubb som pappan är engagerad i.
Böcker i dopgåva är också väldigt populäret, som fadder ger man kanske en samling klassiska barnböcker av till exempel Astrid Lindgren.
Silverskedar var populärt förr i tiden men idag är det få som bibehåller traditionen att samla på dem.
För den som står barnet nära kan fonder eller någon typ av penninggåva vara en bra idé.
 

Saker med barnets namn på är naturligtvis alltid kul doppresenter!

Stol med barnets namn är en doppresent som ökat i popularitet i takt med att barnen får större och större rum. En bra dopgåva som vara länge.
En bebisfilt med inbroderat namn
Påslakanset med namnet inbroderat
En tavla med namnet
 

Lite mer udda dopgåvor

Olika välgörenshetsgåvor kan också passa bra som dopgåva, tex att plantera ett träd eller en present som kanske ger ett barn skolgång eller en fattig familj en get är en dopgåva med en mening.
Gör doppresenten själv. Sticka en fin mössa eller måla en tavla med barnets namn då är du garanterad att ingen av de andra gästerna har med sig en likadan doppresent.
 
Doppresent smycke
Smycken i guld eller silver är nästan alltid uppskattat både av föräldrarna och av barnet när det blir äldre och det är ofta en minnessak som finns kvar.. I medelhavsländerna brukar man överösa barnet med guldsmycken vid dopet oavsett om det är en pojke eller en flicka. I Sverige är det vanligast att det är flickor som får smycken i dopgåva. mest populärt och kanske också mest praktiskt är ett halsband, kanske med stjärntecknet barnet är född i? Är man fadder eller nära släkting kan man också tänka sig att man tex köper ett armband som ska fyllas med berlocker och ger en ny berlock varje år på födelsedagen.
 
Bebisbokens presentask är en riktigt bra doppresent!
Bebisboken är en fin doppresent - både för föräldrarna och för det lilla barnet! Med Bebisboken kan föräldrarna enkelt skapa en bok om sin bebis första år. Strukturen och mallarna finns på webben och det är bara att ladda upp bilder, berätta om barnets utveckling och den händelserika vardagen och när man är klar är det bara att beställa en inbunden bok av det man har skapat!
doppresenter dopgåvor

Tips! Bebisboken är en perfekt doppresent. I Bebisboken tar man tillvara alla vackra minnen från bebisens första år - även från dopet!
Beställ Bebisbokens presentask hem till dig själv för att själv överlämna den>>
Beställ Bebisbokens presentask med leverans direkt till de nyblivna föräldrarna och bebisen>>
Vill du beställa ett eget konto på Bebisboken - gör det här>>

Gör en personlig tipspromenad till dopet eller namngivningen!
En rolig tipspromenad med din bebis som huvudperson är en perfekt aktivitet till dopet eller namngivningen! Det kan passa bra med en aktivitet när dagens huvudperson behöver en paus för amning och blöjbyte och fika eller mat ska dukas fram.

Tipspromenaden är uppbyggd så att du kan använda den precis som den är - då med tema namn - eller komplettera den med frågor och göra den personlig för din bebis. Vi vet alla att tiden ibland tryter när man har små barn som pockar på uppmärksamheten, därför är tipspromenaden förberedd så att den fungerar och blir rolig både med en egen insats - men också lika bra utan! I tipspromenaden ingår 12 färdiga frågor samt 83 namnfrågor för de just nu 25 vanligaste namnen, samt annan inspiration för personliga frågor, och mallar för att enkelt göra dessa.
Läs mer och beställ tipspromenaden hos www.grapevine.nu>>
 

 

Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
 

 


Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja

Powered by Olark