BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

PRESENTTIPS TILL FARMOR, FARFAR, MORMOR ELLER MORFAR!
Ge bort intresse och ett kul projekt i en liten ask! Låt dem skriva boken om sitt liv, enkelt och roligt och med massvis med inspiration på vägen. Tillminabarnbarns presentask är perfekt för den som har "allt" och önskar sig "inget"! Läs mer och beställ på www.tillminabarnbarn.se>

ANNAT ROLIGT FRÅN BEBISBOKEN!
Gör en söt namntavla till din bebis HELT GRATIS!
Spellista för väntande eller nyblivna föräldrar, 22 låtar om kärleken till ett barn
Sångblad för de minsta

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

© www.bebisboken.se | Mirago Media AB


Beställ din Bebisbok utskriven och inbunden!

När du är färdig med din bok kan du skriva ut den själv på din skrivare hur många gånger du vill. Klicka bara på "skriv ut" och välj sedan vilka sidor du vill skriva ut och klicka på knappen.

Vill du få din bok utskriven och inbunden och levererad färdig kan du beställa detta nedan. Vi erbjuder olika typer av inbindning och din bok skrivs ut dubbelsidigt i färg, på lite tjockare (120 g) papper.

Innan du beställer utskrift och inbindning behöver du gå in på sidan "Skriv ut boken" och skapa din bok i pdf-format. Då väljer du vilka sidor du vill ha med i boken och klickar för rutan som gör din bok tillgänglig för administratören, så att vi får tillgång till din fil.

OBS! Det är viktigt att du tittar igenom din bok!
Vi ber dig att noga titta igenom pdf-filen och gärna skriva ut den hemma och titta igenom, innan du gör den tillgänglig för oss. Så som pdf-filen ser ut kommer din utskrivna bok att se ut, du tar själv ansvar för att filen du skickar till oss ser ut som du vill - så kontrollera gärna alla sidor så att de ser ut precis som du vill och korrekturläs din text.

Har du beställt eller fått ett konto hos Bebisboken inkl ett ex av din färdiga bok?
Inkluderat är då en bok med upp till 60 sidor. Beställ din bok nedan som vanligt och ange bokens sidantal. Skulle boken ha fler sidor, eller vill du beställa fler ex av boken fyller du i detta nedan. Skulle ditt beställningsbelopp då bli större än värdet av boken på 60 sidor, dras detta av och du betalar mellanskillnaden.
Priser
Priset på din bok beror på hur många sidor du har gjort i boken samt vilken inbindning du väljer. Du ser prisexempel nedan:
Antal sidor Ring-
bindning
Inbunden med hårt omslag i linnestruktur
40 169:- 187:-
50 204:- 222:-
60 239:- 257:-
70 274:- 292:-
80 309:- 326:-
90 344:- 361:-
 
Porto tillkommer med 45 kr per bok.
 
Antal sidor
Priset på din bok varierar beroende på hur många sidor du har i boken. För att vi ska kunna beräkna ditt pris, fyll i antal sidor i boken (enklast räknar du detta i pdf-filen eller på Skriv ut boken-sidan). Om sidantalet vid utskriften avviker från det du angivit justeras priset efter verkligt antal sidor.
BESTÄLL BÖCKER:  
Fyll i antal sidor i din bok (se ovan):
Vajerbindning, välj antal böcker:
Inbunden bok med hårt omslag i linnestruktur, välj antal böcker:
Välj färg på ditt omslag (för inbunden bok) rött svart blått
Jag har kontrollerat min bok och tar ansvar för att boken ser ut som jag vill. Jag har gjort min bokfil tillgänglig för administratören genom att klicka för rutan på sidan "Skriv ut boken".
 
Efter beställning får du ett bekräftelsemail till din e-mailadress som bekräftar priset på din beställning. Betalning görs med banköverföring till plusgirokonto 116 26 32 - 2 i förskott.
Fyll i dina uppgifter:
Ditt användarnamn hos Bebisboken:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mail:
 

Bebisboken - den perfekta presenten till någon som väntar eller just fått bebis!

Bebisboken.se levereras i en exklusiv presentbox med information om produkten och ett värdebevis med kod som gör att mottagaren kan lägga upp sitt konto och skapa sin bok! Du kan skicka boxen direkt till mottagaren!

Beställ Bebisbokens presentbox här>>
 
piratkalas
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema!
Piratskattjakt för 4-6 år>>
Piratskattjakt för 7-10 år>>
barnkalas prinsessor
Temaskattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! En rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa!
Prinsessmysteriet, 4-6 år>>
Prinsessmysteriet, 7-10 år>>
skattjakt
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! SDen här skattjakten är enkel att förbereda och enkel att använda och funkar i alla hem och vid alla tillfällen. Perfekt till barnkalaset eller som rolig aktivitet i jakten på lördagsgodiset!
Skattjakt hemma>>
Skattjakt utomhus>>
Läs 10 användbara tips inför barnkalaset och hitta fler roliga skattjakter och andra roliga skativiteter till barnkalaset hos grapevine.nu>>

Mer om skattjakt på svenska
Skattejakt i barnehagen (norsk)
Schnitzeljagd und Schatzsuche
Aarteenetsinnät

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | Det første året i tekst og bilder | Klassisk fyll-ut-bok om det første året |
Fyll ut på nettet - få innbundet bok
| Fotobok och fotoböcker | Skapa bok