babypresent

BESTÄLL NYTT KONTO PÅ BEBISBOKEN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP BEBISBOKEN I PRESENTASK>>
Ge bort Bebisboken i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ BEBISBOKEN>>

Gilla oss på facebook:
 
Vill du tipsa någon om Bebisboken?
Dela med dig på facebook! Klicka här>>

Se en demofilm av Bebisboken - klicka här>>

Läs mer:
Gratulationskort till nyfödd
Webbisar hos Bebisboken
Present till nyfödd
Nybliven mamma
Tips om dopdikter
Dopgåvor och Doppresenter
Doppresenter tips
Dopgåva Bebisboken Mitt första år bok
Mer om ämnet Doppresent
Bröllopsboken - perfekt bröllopspresent
Bröllopsgåva
Fotobok och fotoböcker

Bebisboken på andra språk:
Vill du ge bort Bebisboken till någon som vill göra en bok på danska, norska, finska eller engelska - då kan du köpa våra presentboxar till Bebisboken på andra språk:

Din babybog
Bebisboken på danska

Min babybok
Bebisboken på norska

Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Tillminabarnbarn.se
För senioren som vill göra boken om sitt liv, ett kul och kreativt projekt, en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
skattjakt för barn
Skattjakt för barn
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt för barn på bara några minuter! Perfekt till barnkalaset, födelsedagen eller i jakten på påskägget!
Skattjakt för barn
tipsrunda för barn
Tipsrunda för barn
Detta är en tipsrunda med barnens mest älskade barnboksfigurer. En tipsrunda är den perfekta aktiviteten på barnkalaset. Frågorna passar för barn som är 3-4 år.
Tipsrunda för barn ladda ner
Tipspromenad barnkalas
Den perfekta, lärorika aktiviteten för ett barnkalas är en tipspromenad. Denna tipspromenad har 20 frågor om barnens mest älskade barnboksfigurer. Frågorna är anpassade för barn 4-6 år.
Tipspromenad för barn
Grapevine artiklar och notiser
© www.bebisboken.se | Mirago Media AB

Babypresent

När en ny liten bebis kommer till världen är det brukligt att man ger bort en babypresent första gången som man träffar den lilla bebisen. Vanligt är att man ger kläder, en enkel liten leksak som en skallra, en snuttefilt, ett litet gosedjur eller en leksak att hänga på vagnen för bebisen att fästa blicken på. En mysig bebisfilt är också en bra babypresent. Köper man kläder som babypresent kan man tänka på att kanske köpa något i en lite större storlek eftersom de flesta får mycket kläder i babypresent och en liten bebis växer så fort att det kan bli mer kläder än man riktigt hinner använda innan de blivit för små. Köper man en lite större storlek kan de komma till ännu mer nytta och glädje och babypresenten varar lite längre.

Vad kan man mer ge bort i babypresent? En fin, personlig och dessutom nästan gratis babypresent är en förstoring av ett foto av mamma och pappa när mamma är gravid med bebisen. Inramad blir den en fin babypresent att hänga över bebisens säng.

En samling sagor av t ex Astrid Lindgren är naturligtvis en uppskattad babypresent som varar länge och kan vandra vidare till framtida generationers bebisar. Vill du göra det hela ännu mer personligt besöker du ett antikvariat och försöker hitta en av dina egna favoritsagor från när du var barn. kanske en fin gammal hattstugan eller Nicke Nyfiken som du älskade på dagis. Med en fin hälsning skriven i boken blir det en personlig present.

Vet du redan vilket namn föräldrarna planerar för den lilla bebisen så är fina träbokstäver till barnets namn en fin babypresent, det finns att köpa i olika barnbutiker. Bokstäverna kan föräldrarna sätta upp på väggen i barnets rum eller ovanför skötbordet.

Små barn tycker om att titta på saker som rör sig, en mobil att hänga över bebisens säng är också en trevlig babypresent. Det är något som bebisen kan ha glädje av ganska så snart, då de kan fästa blicken. Vill man ge en lite större babypresent, tex om man är några stycken på tex arbetsplatsen som samlar kan ett babygym vara en bra present. En fin liten lekplats för bebisen som han eller hon uppskattar kanske från några månaders ålder.

Bebisboken.se har en perfekt babypresent som består av en presentask med ett värdebevis som gör att bebisens föräldrar kan göra en komplett bok om bebisens första år. Det finns en bokstruktur, mallar, gullig grafik och bildarkiv men också gott om plats för att ladda upp sina egna bilder och få med alla detaljer från första året. I Bebisboken finns både temasidor och en veckodagbok med massvis med plats för egen text. Som babypresent skiljer sig Bebisboken från andra bebisböcker då den har över 90 sidor där man själv väljer vilka sidor man vill ha med så att boken inte blir full av halvfärdiga elelr tomma sisor, man kan bjuda in läsare till en fin sajt under tiden man skriver sin bok och man väljer själv om man vill skriva ut den själv eller om man vill ha några exemplar av boken utskriven och inbunden!

babypresent
Baby Shower kit

Bebisbokens presentask är en fin babypresent! Ge bort ett kul och kreativt projekt för den föräldrarlediga och ett fantastiskt minne för föräldrar och bebis!
baby shower present

 

Goodies till barnen som du hittar här ger dig möjlighet att gratis ta del av många tips och idéer som du kan fritt använda för att sysselsätta och roa dina barn.

Så här lär du barnen att teckna egna serier. http://www.goodies.nu/barn/serier.htm

Vill du roa barnen med jättestora såpbubblor ända upp till 4 meter långa såpbubblestrutar? Här lär du dig trixen som gör det möjligt. Perfekt underhållning på ett barnkalas. http://www.goodies.nu/barn/sapbubblor.htm

Pysselblad och ett memoryspel som handlar som skogens djur hittar du här.http://www.goodies.nu/barn/skogensdjur.htm

Sugen på att ordna med en skattjakt för barnen? Väldigt enkelt gjort - tar bara 10 minuter och sedan kan barnen leta runt i hela huset efter ledtrådarna och du kan dricka kaffe i lugn och ro. http://www.goodies.nu/barn/skattjakt/

Kommer du ihåg piprensarna från skoltiden? Visst var det roligt att pyssla med piprensarna och göra figurerar och andra konstiga krumelurer av dem.
Här hittar du en artikel som beskriver just hur man gör det. Återupplev dina barndomsminnen med piprensare. http://www.goodies.nu/barn/piprensare.htm

Många sagor har med sterotypiska drakar. Här hittar du en hel sida som fördjupar sig i Drakar finns dem? Allt för barnen. http://www.goodies.nu/barn/drakar.htm

Frågesport för barnen "Jorden runt frågesport" 18 frågor från Jordklotets alla hörn. Har jordklotet hörn? Hur som helst här är den. http://www.goodies.nu/barn/jordenrunt.htmBarnkalas tips

Här hittar ni 4 st bra idékäller till hur man enkelt och smidigt får
till ett lyckat barnkalas med roliga barnkalas lekar, smart
och enkel barnkalas mat och bra barnkalas teman.

Se tipsen som ges av Goodies till barnen. barnkalastips
barnkalasbloggen
barnkalaset

Lekar till festen - behöver du en lista full med inspiration för att sätt
igång planeringen till festen? Här hittar du många klassiska festlekar
som kommer att göra festen lyckad. Festlekar.

Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Fars dags present

Powered by Olark